NŐGYÓGYÁSZATI ULTRAHANG VIZSGÁLAT

Tegyen minden évben egy apró lépést egészsége megőrzéséért! A nőgyógyászati ultrahangvizsgálat során a belső női nemi szervek komplett áttekintése válik lehetővé. A hasi, alhasi panaszok hátterében a hölgyeknél sok esetben nőgyógyászati eredet fedezhető fel, így amennyiben bizonytalan a betegség eredete, mindenképpen javasolt a kismedence áttekintése. A méhnyak, a méhtest, a petevezeték és a petefészkek sajnos mind magukban hordozzák az akár daganatos elváltozások esélyét, így ellenőrzésük minden évben ajánlott a hölgyek számára.

NŐGYÓGYÁSZATI ULTRAHANG VIZSGÁLAT 3D MÉHÜREGI KÉPALKOTÁSSAL

A méh speciális vizsgálata a 3-dimenziós méhüreg feltérképezés. A méhüreg alaki eltérései nemrég óta érdemelnek kiemelt figyelmet az orvostudományban, pedig sok esetben okozhatnak súlyos problémákat. A sikertelen teherbeesés, vetélések, ismétlődő vetélések, sőt, kiemelten a sikertelen lombikprogramoknál sorozatosan ismerünk fel méhüregi eltéréseket. A felismert eltérések a legtöbb esetben gyógyíthatók és a gyógyulással a kívánt terhesség is megvalósulhat. Gyermekvállalás előtt, vagy amennyiben kóros előzménye van javasoljuk a méhüreg 3-dimenziós feltérképezését.

MÉHEN BELÜLI FOGAMZÁSGÁTLÓ ESZKÖZ HELYZETÉNEK ELLENŐRZÉSE

Amennyiben méhen belüli fogamzásgátló eszközt visel (IUD,IUS) mindenképpen javasolt az eszköz helyzetének évenkénti ellenőrzése. Az eszköz rendkívül ritkán, általában valamilyen betegségnek köszönhetően elmozdulhat, lecsúszhat, sőt akár ki is eshet a méh üregéből. Amennyiben ilyen eszköz mellett hasi fájdalma, rendellenes vérzése jelentkezik mindenképpen javasoljuk annak megítélését, hogy az eszköz megfelelő helyen van-e, illetve nincs-e valamilyen kórállapot a panaszok hátterében.

VIZSGÁLATI TÍPUSOK ÉS ÁRAK

NŐGYÓGYÁSZATI ULTRAHANG VIZSGÁLAT

A nőgyógyászati ultrahangvizsgálat során a belső női nemi szervek komplett áttekintése válik lehetővé.

MÉHEN BELÜLI FOGAMZÁSGÁTLÓ ESZKÖZ HELYZETÉNEK ELLENŐRZÉSE ( IUD/IUS )

Amennyiben méhen belüli fogamzásgátló eszközt visel (IUD,IUS) mindenképpen javasolt az eszköz helyzetének évenkénti ellenőrzése.

NŐGYÓGYÁSZATI ULTRAHANG VIZSGÁLAT 3D MÉHÜREGI KÉPALKOTÁSSAL

A méh speciális vizsgálata a 3-dimenziós méhüreg feltérképezés.

Kérjen időpontot telefonon vagy online!