4D-5D BABAMOZI

Az első virtuális találkozás a születendő gyermekével, melyekkel megismételhetetlen pillanatokat tudunk megörökíteni. A magzati ultrahang vizsgálat, mely során a magzat alakját, arcát, mozgásait rögzíthetjük, térbeli helyzetben, élethűen mutatja a méhen belüli állapotot. A vizsgálat során ideális esetben nemcsak állókép/fotó, hanem videófelvétel is készíthető a magzatról, mely örök emlék marad. A modern kornak megfelelően az elkészült felvételek telefonunkra feltölthetők, megoszthatóak családtagjainkkal, ismerőseinkkel. A vizsgálatról pendrive, illetve 2 db színes fénykép kerül átadásra. A 12-32. hétig végezhető eredményesen 4D-5D babamozi, ekkor a magzati méretek és magzatvíz mennyisége megfelelőek a jó felvételek készítéséhez.

Mit jelent a 4D-5D babamozi felvétel?

A 4D babamozi felvétel különlegessége, hogy valós időben láthatjuk a babát és mozgását a várandós kismama hasában. Ezzel szemben az 5D technológia már lehetővé teszi, hogy térhatású képet/felvételt kapjunk és így egy 3D-s tv készüléken egy ahhoz megfelelő szemüveggel láthassák a leendő szülők gyermeküket.

A 4D-5D babamozi vizsgálat során részletes magzati testfelépítés vizsgálat történik egyéni kockázatbecsléssel, mely során a vizsgált értékek és az anyai háttér összevetésével kapjuk meg a várt eredményeket. A vizsgálat során előzetes anyai vérvétel nem történik, így ennek eredménye nem kerül a vizsgálat során feldolgozásra.

VIZSGÁLATI TÍPUSOK ÉS ÁRAK

4d-5d babamozi

22-32. terhességi hét között végzett magzati ultrahang vizsgálat, mely során a magzat alakját, arcát, mozgásait rögzíthetjük. A vizsgálatról készült képeket emailben elküldjük, emellett 2 db színes, nyomtatott fénykép kerül átadásra. Igény esetén a felvételeket pendrive-on is át tudjuk adni, ennek díja 4.000 Ft. Ikerterhesség esetén a vizsgálat 35.000 Ft.

Kérjen időpontot telefonon vagy online!